AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Avaton Hotel

Megali Ammos , Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: U lepom ambijentu okružen zelenilom nalazi se hotel Avaton. Na 350 metara od hotela je organizovana plaža Megali Ammos na kojoj se nalaze brojni barovi i tavere. Glavni grad je udaljen oko 1 km, a međunarodni aerodrom oko 4 km od hotela. Autobuska stanica se nalazi na 50 metara od hotela i sa nje saobraća lokalni autobus do najpoznatijih plaža na ostrvu.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela je lepo uređena bašta u kojoj se nalazi otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima (besplatni za goste hotela) i bar. Hotel ima privatan parking za svoje goste. Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Usluge pranja i peglanja veša su dostupne uz doplatu. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen.

Sobe: Hotel raspolaže sa nekoliko različitih tipova smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju pogled na planinu ili bazen i opremljene su kupatilom (fen za kosu), klimom, mini barom, SAT TV-om. Besplatan WI-FI internet je dostupan u svim sobama.

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto)

Napomena: Hotel se nalazi na blagom uzvišenju, a na putu do plaže se prelazi ulica.

Kontakt: www.skiathosavaton.gr
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.