AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Budimpešta

Nova godina, Mađarska

već od 89€

Opis destinacije

Budimpešta – priča o tri grada koji su postali jedan. Čaroban. U starom Budimu Vas dočekuje antička a u brdovitom delu Budima srednjovekovna atmosfera, a sa druge strane Dunava – ravna Pešta sa najlepšom gradjevinom grada Parlamentom i širokim bulevarima, među kojima se posebno ističe Andrasi bulevar – imitacija pariskih Jelisejskih polja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Budimpešta
AUTOBUSOM, 3 DANA/1 NOĆENJE
Polazak 21.05.2022, povratak 22.05.2022

Cena paket aranžmana - 89 eur

U cenu ulazi:
- autobuski prevoz Niš-Beograd-Budimpešta-Beograd, 
- jedno noćenje sa doručkom u hotelu sa 3*/4* 
- panoramsko razgledanje grada , usluge turističkog vodiča, agencijske usluge.

U cenu ne ulazi: 
- fakultativni izleti
- putno zdravstveno osiguranje, 
- ulaznice u muzeje i crkve (osim ako nije drugačije navedeno programom), 
- ekstra hotelski troškovi.

Fakultativni izleti:
- Krstarenje brodom – 15€/deca do 12 godina 10€,  
- Sentandreja -10€ / deca do 12godina -5€,

Popusti za decu do 12 godina:
- Dete do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe: – 50% (imaju mesto u autobusu, dele ležaj).
- Dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe: -30% (ima ležaj i mesto u autobusu).
- 1/1 soba je na upit : + 60% od cene u 1/2 sobi 
Smeštaj hotel 3* 
Lokacija:  u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel raspoleže aperitiv barom, restoranom, sefom, parkingom. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon, 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje. Za ovo puttovanje planiran je hotel Budapest 3*.
Agencija zadržava pravo da u slučaju prebukiranosti ovog hotela, program realizuje u drugom hotelu, slične lokacije, iste ili više kategorije. 
Usluga: doručak – švedski sto
Dan 1. subota/21.05. Budimpešta
Sastanak grupe u 00.45h u Nišu, na parkingu pored LukOil pumpe. Vožnja autoputem uz jednu kraću pauzu. Polazak iz Beograda u 05h. Vožnja sa usputnim zadržavanjima zbog pauza i graničnih formalnosti. Dolazak u Budimpeštu, potom panoramsko razgledanje grada autobusom: Trg Heroja–Andraši bulevar- Opera,Bazilika Svetog Stefana– Brdo Svetog Gelerta– Budimski dvorac –crkva Matije Korvina – Ribarska kula. Nakon razgledanja smeštaj u hotel, u ranim popodnevnim časovima. Odmor. Uveče odlazak na fakultativno krstarenje Dunavom ispod budimpeštanskih mostova, sa vodičem (trajanje oko sat vremena). Povratak u hotel.  Cena:15 €/po osobi.Noćenje.

Dan 2. nedelja/22.05. Budimpešta – Sentandreja – Beograd - Niš
Doručak.Odjava iz hotela. Polazak na fakultativni poludnevni izlet. Kraća vožnja iz Budimpešte, dolazak u slikovitu Sentandreju, grad koji sagradiše srpski trgovci u 18 veku...Pešacka tura „srpskim tragom“: Trg Vuka Karadžica - Požarevačka crkva - rodna kuća Jaše Ignjatovića – Glavni trg sa Blagoveštanskom crkvom i čuvenom srpskom školom, Preparandija – Saborna crkva i srpski muzej. Cena: 10 €/po osobi. Polazak za Budimpeštu. Kraća pauza u centru. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima, sa usputnim zadržavanjima zbog pauza i graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima, nastavak puta za Niš. Dolazak posle ponoći, zavisno od zadržavanja na granici, gužve u saobraćaju. Kraj programa.

Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje  deo aranžmana (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju) a deo na 3 mesečne rate posle puta.

HTN

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 494/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.