AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Hotel Olymp Bansko

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Ski centar Bansko spada u jedan od najpoznatijih i najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi. Prema ski centru Bansko je usmeren veći broj skijaša koji se upute na skijanje u Bugarsku. Za zimovanje u ski centru Bansko, obezbedili smo širok asortiman smeštaja u hotelima i apartmanima. Iskoristite povoljne cene i uživajte u najudobnijem smeštaju u ski centru Bansko, izaberite smeštaj iz naše široke ponude. Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Olymp se nalazi 2.2 km od gondole, 500 m od starog dela grada Bansko. Hotel ima dva dela sa ukupno 30 soba.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, lobi bar, mehana, sef kod recepcije, room servis, spa centar, sauna, parno kupatilo, đakuzi, masaže, skijašnica.
 
Besplatne usluge: 
fitnes, sauna, parno kupatilo, đakuzi, wi-fi interneta, skijašnica za ličnu opremu, prevoz do gondole.
 
Standardne, lux sobe i apartmani:
TV, telefon, mini frižider, kupatilo.
 
Ishrana:
dorucak (samoposluživanje - izbor više jela).  Mogućnost doplate za polupansion.

Napomena: 
Doplata za Novogodišnju večeru je obavezna. Standardna večera neće biti servirana. Deca do 4,99 god. Ne plaćaju ovu večeru i imaju samo mesto u restoranu.
Hotel prima kućne ljubimce, uz najavu i uz doplatu 4 eur dnevno.
 
http://en.hotel-olymp.net/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.