AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Hotel Pine Bay Holiday Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Pine Bay Holiday Resort se nalazi na plaži (pojedine sobe su udaljene od plaže oko 300 m), 6 km od centra Kušadsija, hotel je renoviran 2014 godine a sobe su raspoređene u klubu i glavnoj zgradi.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, devet barova, tri otvorena bazena, jedan zatvoreni, četiri bazena za decu, pet tobogana za odrasle i dva za decu, mini klub, igralište za decu, prodavnice, tursko kupatilo, sauna, masaža, košarka, tenis, mini fudbal, igraonica, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama hotela.

Sportske aktivnosti: 
odbojka, pet terena za tenis, košarka, mini fudbal, sportovi na vodi, fitnes, pikado, bilijar.

Ponuda za najmlađe: 
mini klub i klub za tinejdžere, bazen za decu, igralište za decu.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
sva uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, đakuzi, osvetljenje za teniske terene, usluge frizera, usluge doktora, radnje i butici, bilijar, disco, masaža, spa i wellness centar (tursko kupatilo, sauna, finsko kupatilo, parno kupatilo, nega lica i tela), igraonica, sef, sportovi na vodi, usluge pranja veša, telefon i faks .

Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni goste hotela.

Sobe:
klima uređaj, telefon, SAT TV, sef, mini bar, set za kafu i čaj, kupatilo, fen, balkon ili terasa. Porodične sobe imaju dve spavaće sobe.  

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ - doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni snack od 23:00-00:00h (samoposluživanje ¬ izbor više jela), snack barovi na bazenu, plaži, marini i aqua parku, sladoled, čaj, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, po hotelskim terminima. A la carte restorani se mogu koristiti besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. 

http://www.pinebay.com/default.asp 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.