AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Makryammos Bungalows

Limenas, Tasos

Opis destinacije

Smešten na severnoj strani Egejskog mora, Tasos je bujno zeleno ostrvo sa neverovatnim plažama. Ovo je potpuno opuštajuće mesto, idealno za duge dane na plaži. Sa kristalnom vodom i okružene bujnim zelenilom, plaže na ostrvu mogu biti organizovane sa ležaljkama i vodenim sportovima ili potpuno izolovanim za više privatnih trenutaka. Ovo je takođe ostrvo za planinarenje, jer mnoge planinarske staze prelaze okolicu i prolaze kroz planinska sela i klisure. Za ostrvo se vezuje i mit o sirenama koje su prema predanjima tu živele i svojim prelepim glasovima uspevale da omađijaju svakog muškarca koji bi ih čuo. Smatra se da su upravo one začarale Odiseja na njegovom čuvenom putovanju i uspele da ga privole da na ostrvu zauvek ostane. Tasos je idealan za odmor porodica sa decom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik 1
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: polupansion ( švedski sto – samoposluženje )
Lokacija: hotel se nalazi 2km od grada Tasosa, u borovoj šumi koja se stepenasto spušta ka moru. Kompleks hotela i bungalova smešten je uz najpoznatiju peščanu plažu– Makriamos. Hotel ima 40 bungalova i 206 soba koji mogu biti udaljeni od plaže i do 500 m.
Hotelski sadržaji: recepcija, restoran, a la carte restoran, tri bara, taverna na plaži, bazen, bazen za decu, igralište za decu, mini klub, Wi-Fi internet u javnim prostorijama, bilijar i teniski teren, stoni tenis, teren za košarku i odbojku na plaži, TV sala, parking.
Sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, radio, sef, frižider, kupatilo, fen, balkon/terasa.
Napomena : standardne sobe su na uzvišenju i udaljene su od plaže oko 150-300 m.
Prvi dan - individualni dolazak u hotel, smeštaj posle 15h sati (može biti i ranije u zavisnosti od slobodnih
kapaciteta hotela). Putnik se na recepciji identifikuje sa pasošem i vaučerom agencije.

Drugi do poslednji dan – slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Boravak u hotelu na
bazi izabrane usluge i dužine boravka.

Poslednji dan- napuštanje hotela do 11h (hotelskom politikom može biti propisano i drugačije) 
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 503/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.