AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Porto Carras Sithonia

Neos Marmaras, Sitonija

Opis destinacije

Poluostrvo na severu Grčke sa najlepšim plažama u toj oblasti, koje se protežu uz obalu u dužini od 500 kilometara. Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u okviru kompleksa Porto Carras Grand Resort, na samoj obali mora, okružen vinogradima i golf terenima. Od Neos Marmarasa je udaljen  2km, a od Soluna oko 115 km. 

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža duga 9 km. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran Mediteraneo, a la carte restoran White Room, Restoran Pergola, Blue bar, bar pored bazena, bar na plaži, kazino, dečiji klub, dečiji zabavni park pored marine, 2 spoljašnja bazena, jacuzzi na otvorenom, tobogani, vodeni park, dečiji bazen, konferencijska sala, butici, prodavnica nakita, mini market, pošta, rent a car, privatni parking, bežicni internet, servis za pranje veša, dadilja uz zahtev, vinski podrum, marina, teren za golf, jahački klub, ronilački centar, jedrenje, iznajmljivanje brodova, sportovi na vodi, odbojka, odbojka na plaži, košarkaški teren, teniski teren, stoni tenis, fitnes, aerobik, zabavni i animacioni program, degustacija vina. Spa&Wellness centar (uz doplatu) površine 4700m2-unutrašnji bazen, thalassotherapy bazen, fitnes centar, sauna, parno kupatilo, 11 soba za tretmane, manikir, pedikir, frizerski salon, razni tretmani za negu lica i tela, masaže...

Sobe: 
Hotel Sithonia ima ukupno 477 smetajnih jedinica. Sve sobe sadrže radni sto, kupatilo, fen za kosu, kozmetiku u kupatilu, sef, direktnu telefonsku liniju, internet, SAT TV, LCD TV (u suitovima), mini bar, klimu, balkon sa garniturom za sedenje.
Standardne sobe, površine oko 30-36m2, gledaju na more ili teren za golf, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofu.
Junior suite, površine oko 28-31m2, sastoje se od kombinovane dnevno-spavaće sobe, namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ležaj ili dva standardna + sofa, sa pogledom na golf terene ili more.
Family(porodične) sobe, površine oko 34-38m2, sastoje se od spavaće sobe sa bračnim ležajem i dnevne sobe sa 2 sofe, odvojene kliznim vratima, sa direktnim/bočnim pogledom na more ili na golf terene, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe.
Family(porodični) suite, površine oko 63-81m2, sastoje se od dve spavaće sobe i dnevnog boravka, 2 kupatila, namenjeni za smeštaj do 5-6 osoba, gledaju na golf terene ili more.
Family(porodični) comfort suite, površine oko 90-100m2, sastoje se od 2 spavaće sobe i dnevnog boravka, 2 kupatila, 2 terase sa pogledom na more ili golf terene, namenje za smeštaj 4-6 osoba (4 odrasle + 2 dece).
Family(porodični) privilege suite, površine 126m2, sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka sa čajnom kuhinjom, 2 kupatila, terasa sa pogledom na more, namenjen za smeštaj do 4 odrasle osobe + 4 dece.
Family(porodični) premium suite, površine 130-170m2, sastoji se od 3 spavaće sobe, 3 kupatila, dnevnog boravka, velike terase za sedenje, kao i 2 balkona, sa pogledom na more ili golf terene, namenjei za smeštaj do 6 odraslih + 3 dece.
Family Grand Suite, površine 140m2, sastoji se od 4 spavaće sobe, 4 kupatila, dnevnog boravka sa čajnom kuhinjom, velike terase i 3 balkona sa pogledom na more, namenjen za smeštaj do 8 odraslih + 4 dece.
Executive suite, površine 49-83m2, prostrana spavaca soba sa kupatilom i odvojena dnevne soba sa sofom, gledaju na more ili terena za golf, namenjene za smeštaj 2-4 osobe.
Deluxe suite, površine 63-104m², spavaća soba i odvojena dnevna soba sa sofom, gledaju na more ili terene za golf, namenjene za smeštaj 2-4 osobe.
 
Usluga:
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, švedski sto, samoposluživanje.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj